Honlap Tartalom Marketing Social Média

Egyik legerősebb területünk a programozás. Cégünk több mint 15 éves múltja alatt folyamatosan követhettük a webes technológiák és trendek alakulását, fejlődését és változását, s felsorolni is nehéz mennyi honlap készült el ezen hosszú idő alatt a legkisebb néhány oldalas honlaptól az országosan is olvasott portálokig, az egyszerű facebook alkalmazásoktól és játékoktól az akár határokon is átnyúlóan használt foglalási és egyéb háttér rendszerekig.

Sokszor merül fel nevünk, ha olyan helyen kell segítséget nyújtani, ahol a meglévő rendszerek nem nyújtanak kellő teljesítményt (sokszor akár összeomlanak) és ezért rutinos fejlesztőkre van szükség, akik a folyamatokat átgondolva tudják a szükséges módosításokat elvégezni.

Természetesen a megrendelők részéről sokszor nem a gépies sebesség, hanem a látványos és a trendeket követő megjelenés a fontos, amihez szintén biztosított a megfelelő kreatív honlap fejlesztői tapasztalat és háttér egyben.

2015-től már nem csak az általános programozást, hanem a honlapokhoz kapcsolódó teljes tartalomfejlesztési és marketing tanácsadói tevékenységet is biztosítjuk igény esetén.

Egy honlap életében az elkészítés csak a kezdet, utána meg kell tölteni tartalommal, karban kell tartani és a statisztikai eredmények figyelembe vételével kell követni az igényeket, a megfelelő (online) marketinggel pedig el kell jutni a felhasználókhoz.

Keressen minket, ha igazán komolyan gondolja az online térben való megjelenést és a tartalom kezeléshez, marketingben jártas szakemberek támogatására van szüksége!