50% nyári kedvezmény .eu végződésű domain rendelésre

MileCom - Domain - Tárhely - Web fejlesztés

Kapcsolat

2837 Vértesszőlős Sánc utca 2

+36 34 579 010

kapcsolat@mile.hu

Rendelés
Recommended Services
Supported Scripts
WordPress
Hubspot
Joomla
Drupal
Wix
Shopify
Magento
Typeo3

A telefonon a postafiók felvételéhez elsőként a Beállításokban  a Fiókok és szinkronizálás menüben a Fiók hozzáadása menüt kell választani. Az email felvétel értesítőben szereplő fióktipusnak megfelelően az itt megjelenő listából POP típusú fiók esetén a POP3, míg IMAP esetén természetesen az IMAP -ot kell választani.

A megjelenő panelen az email cím beírása után aktívvá válik alul a Manuális Beállítás lehetőség. ( Egyes készülékeken ez nem jelenik meg azonnal ez a lehetőség, csak a tovább után lehet választani ha az automatikus nem sikerült. )

Ha sikerült kiválasztani a Kézi (Manuális) beállítást, akkor mintha hiba lenne a gépezetben de ja vu érzésünk lehet, mivel újra megkérdezi a gép, hogy POP, vagy IMAP típusú a kívánt fiók, majd megkérdezi újra az email címet. Hiába az a biztos, amit az ember kétszer mond, kétszer mond.

A továbblépés után a bejövő üzenetek beállításait rögzíthetjük. Itt fontos, hogy a Felhasználónév mezőbe az email cím helyett a kiértesítőben szereplő azonosító (pop0 kezdetű) kerüljön. A jelszó az ehhez kapcsolódó jelszó, a kiszolgáló pedig a mail.mile.hu (pop.mile.hu) kiszolgáló legyen. Amennyiben a fiókot kizárólag a telefonon használjuk, akkor a törlés mezőben a „A Beérkező levelek mappából való törléskor” választandó, míg ha egy másik levelezőből (számítógép) is használjuk a fiókot, akkor a Soha választandó. Így az emailek megmaradnak a szerveren és majd a számítógép fogja törölni onnan.

A következő panelen a kimenő szerver beállításainál hasonlóan figyelni kell a Felhasználónév és SMTP szerver mezőkre ugyanilyen módon. A további paneleken már csak a kényelmi beállításokat kell megadni. Azaz a szinkronizálási intervallumot, illetve a telefonról küldött üzenetek feladó mezőjében szereplő nevet, s ezzel a fiók elkészült, használatba vehető.

Share this Post

Vélemény, hozzászólás?